miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Băut, fără permis, prins la volanul unei mașini cu număr fals de înmatriculare

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Sadova, este cercetat pentru comiterea de infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Potrivit IPJ Dolj, acesta este bănuit că în perioada iunie-august 2023, ar fi condus pe drumurile publice vehicule neînmatriculate sau cu număr fals de înmatriculare, fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

”În cursul zilei de 11 septembrie, bărbatul a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere(două infracţiuni), conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe(două infracţiuni) și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat (cinci infracţiuni), fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, spun reprezentanții poliției.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Politica