marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marius Șumudică vrea să antreneze CSU Craiova: „Aș merge cu inima deschisă”

Marius Șumudică s-ar întoarce oricând în România, să preia echipa lui Mihai Rotaru, dacă nu ar mai avea contract în Arabia Saudită. Antrenorul nu vrea să îi ia locul lui Eugen Neagoe, ci doar explică faptul că proiectul din Bănie i se pare suficient de puternic pentru a putea face performanță.

CSU Craiova nu este singura echipă din țară la care Mariuș Șumudică ar avea curaj să antreneze. Acesta spune că ar reveni și la Rapid, dar are mare încredere și în Marian Copilu, care face o treabă foarte bună la Petrolul Ploiești, în opinia tehnicianului.

Pentru mine, prioritatea rămâne Rapid. Nu în momentul de față, dar dacă m-aș întoarce în țară aș merge cu inima deschisă la Rapid, Craiova lui Rotaru, adică echipe la care cred că aș putea face performanță. Altfel, de ce m-aș întoarce? Sau chiar la Petrolul, fiindcă îl cunosc pe Marian (n.r. – Copilu, președintele) și știu ce vrea să facă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am vorbit cu el și știu ce vrea să facă în continuare, ce jucători va aduce. Va aduce jucători buni, buni. O să vedeți după pregătire cum vor arăta Jefferson și Diomande, că tot pe mine m-a întrebat despre ei. Dacă reușește să facă 4-5 transferuri despre care mi-a spus, Petrolul e candidată la play-off”, a declarat Marius Șumudică, potrivit Digi Sport.

Politica