Marius Șumudică vrea să antreneze CSU Craiova: „Aș merge cu inima deschisă”

Marius Șumudică s-ar întoarce oricând în România, să preia echipa lui Mihai Rotaru, dacă nu ar mai avea contract în Arabia Saudită. Antrenorul nu vrea să îi ia locul lui Eugen Neagoe, ci doar explică faptul că proiectul din Bănie i se pare suficient de puternic pentru a putea face performanță.

CSU Craiova nu este singura echipă din țară la care Mariuș Șumudică ar avea curaj să antreneze. Acesta spune că ar reveni și la Rapid, dar are mare încredere și în Marian Copilu, care face o treabă foarte bună la Petrolul Ploiești, în opinia tehnicianului.

Pentru mine, prioritatea rămâne Rapid. Nu în momentul de față, dar dacă m-aș întoarce în țară aș merge cu inima deschisă la Rapid, Craiova lui Rotaru, adică echipe la care cred că aș putea face performanță. Altfel, de ce m-aș întoarce? Sau chiar la Petrolul, fiindcă îl cunosc pe Marian (n.r. – Copilu, președintele) și știu ce vrea să facă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am vorbit cu el și știu ce vrea să facă în continuare, ce jucători va aduce. Va aduce jucători buni, buni. O să vedeți după pregătire cum vor arăta Jefferson și Diomande, că tot pe mine m-a întrebat despre ei. Dacă reușește să facă 4-5 transferuri despre care mi-a spus, Petrolul e candidată la play-off”, a declarat Marius Șumudică, potrivit Digi Sport.

Populare

Recomandări

Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu a primit mandat de...

Ploi torențiale și vijelii, în trei județe din Oltenia

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață un...

Copilul unei profesoare și al unui afacerist a recidivat. Acuzații grave de corupere sexuală și pornografie infantilă, chiar în sala de clasă!

Vineri dimineață (22 septembrie a.c.), redactorul “Jurnalului Olteniei” care...

Șapte mii de olteni sunt șomeri

Șapte mii de olteni sunt șomeri, peste trei mii...