vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident la ieșirea din Orșova. Un șofer a fost grav rănit

UPDATE: Polițiștii deplasați la fața locului au aflat faptul că un bărbat de 52 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în afara municipiului Orșova, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un camion condus de un bărbat din municipiul Târgu-Jiu, județul Gorj. Din accident a rezultat decesul conducătorului autoturismului.

Un șofer a fost rănit într-un accident ce a avut loc vineri, pe DN 6, la ieșirea din municipiul Orșova spre Topleț. Mașina pe care victima o conducea s-a lovit de un un autocamion.

„Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Orșova au intervenit cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs între un autoturism și un autocamion, pe DN 6, la ieșirea din municipiul Orșova spre Topleț. La sosirea salvatorilor, o persoană se afla blocată în autoturism. Pompierii militari au acționat de urgență pentru descarcerarea victimei, pe care au predat-o, în stare de inconștiență, unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță”, informează ISU Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șoferul autocamionului a fost evaluat de către paramedicii SMURD la locul evenimentului, refuzând transportul la spital. Pompierii militari au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la cele două autovehicule implicate în accident.

foto: Facebook/Oltenia Info Trafic Tube

Politica