vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ultimul mesaj postat de Stephan Pelger înainte să moară

Designerul Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit, joi, spânzurat într-o locuință din Sectorul 2, iar poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă.

Ultimul mesaj a fost postat de acesta pe Facebook, pe 6 iunie și avea legătură cu tatăl său care a murit în 2019.

„La mulți ani, tata! Ne este dor de tine. Îmi este foarte dor de tine. Odihnește-te în pace”, a scris Stephan Pelger în ultimul mesaj postat pe Facebook, de pe 6 iunie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Designerul se confrunta cu o insomnie cronică, iar de curând a afirmat: „Insomnia şi-a pus amprenta pe toate aspectele vieţii mele”. De asemenea, cei care l-au cunoscut spun că în ultima perioadă se confrunta cu depresia, scrie libertatea.ro

În 2018, la Cannes, a fost agresat şi jefuit de două femei, fapt care l-a marcat puternic. Într-o postare pe rețelele de socializare, el a dezvăluit atunci prin ce a trecut.

„În această dimineață, la ora 9, s-a întâmplat ceva de neimaginat, în timp ce mă întorceam dintr-un club. Știu că ar putea să nu vă preocupe subiectul pe voi, dar sunt foarte speriat. Și scriind despre asta, poate pot trece mai repede peste acest incident teribil, care a avut loc la Cannes.

Două femei au sărit dintr-o mașină, m-au tras înăuntru și m-au dus într-o parcare.

M-au bătut cu picioarele până am leșinat. Apoi m-au aruncat pe stradă îmbrăcat doar în pantaloni. Mi-au furat totul, dar nu asta este important! Voi rămâne cu această imagine în cap și voi fi mereu speriat! După ce m-a găsit o doamnă, au venit paramedicii și m-am dus la spital. Am avut nevoie de câteva copci la cap. Poliția a fost de mare ajutor, la fel și prietenii mei, care nu au plecat de lângă mine nicio clipă”.

Foto: Facebook


Politica