Joao Janeiro: „Lucrăm la îmbunătățirea lotului”

Joao Janeiro, noul antrenor de la FCU Craiova, este încântat de ceea ce a găsit în Bănie. Tehnicianul spune că este mulțumit de jucătorii pe care îi are la dispoziție, dar dezvăluie și faptul că lucrează să mai aducă întăriri. Portughezul spune că nu vor fi modificări prea mari, la nivelul lotului, pentru că baza este deja formată.

Vreau să îi mulțumesc domnului Mititelu pentru încredere, e un club bine organizat, condițiile sunt extraordinare. Știam totul despre România. Am prieteni români în Portugalia cu care am vorbit. Știu bine fotbalul din România. Am întâlnit echipele din România în meciuri amicale, am fost de multe ori în România. E interesant că sunt șase-șapte echipe care se bat la titlu sezon de sezon. Aici sunt multe echipe care se bat pentru play-off. La Cluj, am văzut o echipă care a luptat mult, dar ceea ce o echipă nu poate controla, nu poate controla. Nu vreau să menționez prea multe lucruri despre arbitraj.

Nu voi comenta mai mult. Craiova a jucat decent acolo, dacă voi intra în partea tactică, Craiova a avut șansele ei, dar sunt trei rezultate posibile. Cei de la CFR vor reprezenta România și le voi ura succes, dar asta nu e treaba mea acum. Vom da totul la fiecare meci și la antrenamente. Va fi disciplină, muncă. Sunt un tip pragmatic. Vreți să vă spun lucruri frumoase? Lucrăm la îmbunătățirea lotului, în fiecare oră, în fiecare minut, dar baza este deja aici”, a spus Joao Janeiro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Portughezul este absolvent al academiei lui Johan Cruyff, înainte să își înceapă cariera de antrenor în fotbal.

Foto: Facebook@Fotbal Club Universitatea 1948

Populare

Recomandări

Cod Roșu în Oltenia. Ce probleme au făcut ploile și vântul

Update/ Ora 22.30 - mașină blocată în pasajul subteran...

Un român a creat panică într-un oraș din Italia. I-a dat fiului să se joace cu o grenadă

Un român stabilit în Italia a panicat întreaga comunitate...

Șapte mii de olteni sunt șomeri

Șapte mii de olteni sunt șomeri, peste trei mii...

Stâlpi chiar în mijlocul trotuarului. Oamenii fac haz de necaz pe Facebook

Unii stâlpi au fost plasați în fața semafoarelor, ceea...