miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mirel Rădoi regretă plecarea de la CSU: „Nu mi-a fost absolut deloc ușor”

Mirel Rădoi recunoaște că regretă faptul că și-a dat demisia de la CSU Craiova. Antrenorul spune că nu suferă din cauza faptului că a plecat din Bănie, ci că avea planuri mari cu alb-albaștrii și că era un proiect important pentru el.

Fostul selecționer a explicat că avea o strategie bine pusă la punct, alături de conducerea clubului. Rădoi avea deja liste făcute, care conțineau numele jucătorilor la care urma să renunțe.

„Puțin regret am avut și când am plecat de la tineret, vă spun sincer. Aș fi vrut să termin mandatul cu o nouă calificare. Dar cel mai mare regret a fost acum, la Craiova. Nu mi-a fost absolut deloc ușor când am luat decizia aceea. Și nu doar după discuția din vestiar cu echipa și cu băieții, vorbesc despre ce s-a întâmplat în … Chiar mi-a fost greu să iau decizia asta, dar simțeam că situația nu se îndreaptă într-o direcție bună, că nu duce la nimic bun.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Se putea întâmpla același lucru puțin mai târziu. Asta e impresia mea. Se derulau lucrurile în așa fel încât mai devreme sau mai târziu tot trebuia să-mi dau demisia. Noi am avut niște discuții la nivel de strategie, ce să facem în următoarele luni. Dar au început să apară public informații pe care noi le discutam într-un cerc restrâns. Ușa biroului meu era mereu deschisă. Eu am început să las multe coli A4 pe birou, cu diverse înscrisuri. Scriam nume de jucători la care, într-adevăr, luasem decizia să renunț. Dar și nume care eu voiam să rămână”, a spus Mirel Rădoi în Gsp.

Politica