vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Apus în sportul craiovean. Una dintre echipele Băniei se desființează

Echipa de volei feminin senioare SCM Universitatea Craiova își încetează activitatea. Anunțul a fost făcut chiar de clubul din Bănie, sâmbătă dimineața. Formația finanțată din bani publici își va canaliza energia pe junioare, în condițiile în care, Radu Chifu și SCV Craiova au câștigat două titluri naționale la MiniVolei, în acest sezon. SCM Craiova se putea orienta oricând să preia jucătoare din curtea antrenorului care produce talente pe bandă rulantă, dar a preferat să îi facă, pe viitor, concurență.

Fetele antrenate de Marius Măcicășan au încheiat pe locul 9 sezonul 2022/2023 al Diviziei A1.

Echipa de volei feminin senioare SCM Universitatea Craiova își încetează activitatea, iar toată atenția și priceperea noastră se va îndrepta către un centru important de dezvoltare a tinerelor voleibaliste. În urma unei analize temeinice, Sport Club Municipal Craiova a luat decizia de a înființa o academie de volei feminin, cu scopul de a deveni unul dintre cele mai importante centre de junioare din țară.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De-a lungul istoriei, zona noastră a dat României nenumărate talente care au ajuns să ne reprezinte cu mândrie la echipe puternice din țară, în străinătate, dar și la echipele naționale. Știm ca nu a fost o decizie ușoară și suntem alături de iubitorii voleiului feminin, dar pentru a construi un viitor frumos pentru tinerele talente ale orașului nostru, a trebuit să luăm anumite decizii care nu sunt nici pe placul nostru”, este comunicatul clubului SCM Craiova.

sursă foto: Facebook/SCM Craiova

Politica