luni, mai 27, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Mașină lovită de tren: O adolescentă de 15 ani a murit și patru tineri au fost răniți

O fată de 15 ani a murit și patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani, au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren.

ISU Teleorman a intervenit, miercuri dimineaţă, la un accident la trecerea de nivel de cale ferată din comuna Botoroaga, sat Valea Cireşului, între o locomotivă şi un autoturism, transmite News.ro.

”La sosirea echipajelor de pompieri, patru dintre cei cinci pasageri ai autoturismului erau încarceraţi, aceştia fiind scoşi de salvatori cu ajutorul echipamentelor de descarcerare şi predaţi echipajelor medicale”, a transmis ISU Teleorman.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma accidentului patru tineri – cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani – au fost răniţi.

Ei au fost preluaţi şi transportaţi de echipajele medicale la Unitatea Primiri Urgenţe Alexandria.

Este vorba despre o tânără, conducătorul auto, de aproximativ 19 de ani, cu traumatisme minore, conştientă şi cooperantă, un băiat de 15 ani, cu traumatisme la nivelul membrelor şi toracelui, conştient şi el, dar şi despre un tânăr de 20 de ani, cu traumatism cranian, la fel conştient şi cooperant.

De asemenea o tânără de 20 de ani, inconştientă, a fost preluată de un echipaj SAJ cu medic şi transportată la UPU Alexandria.

”Din păcate, o minoră, de aproximativ 15 ani, a fost declarată decedată de un echipaj SAJ, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viaţa”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii încearsă să stabilească împrejurările producerii accidentului.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica