joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

,,Pianul Călător” vine la Caracal

Orașul Caracal continuă evenimentele de natură culturală. În orașul oltean va ajunge evenimentul ce poartă numele ”Pianul Călător”. Anul acesta, cei care vor veni în sălile de concert vor asculta recitaluri parcurse de un fir roșu – inspirația folclorică din cele mai neașteptate colțuri ale Europei.
Turneul Național ”Pianul Călător”, ediția a XIII-a, a început, de această dată, internațional, cu un concert la Londra, care a avut loc pe data de 4 mai. După concertul din capitala Marii Britanii, pianistul Horia Mihail și-a continuat traseul în țară, trecând, prin Deva, Brașov, Iași, Roman și Bârlad. Luni, 29 mai, ”Pianul Călător” va poposi la Caracal, urmând ca concertul final să aibă la București, la Sala Radio, pe 30 mai.

Turneul Național “Pianul Călător 13”, o ediție cu teme inspirate din folclor, ajunge astăzi, 29 mai a.c., la Teatrul Naţional din Caracal. >>Așa cum am spus și la începutul turneului, în această ediție mi-am propus să călătoresc împreună cu cei care vin să mă asculte prin cele mai neașteptate colțuri ale Europei, recitalurile având un fir roşu – inspiraţia folclorică<< (pianistul Horia Mihail).

După concertul pe care l-a susținut la Londra pe 4 mai, pianistul Horia Mihail și-a continuat traseul în țară, trecând prin Deva, Brașov, Iași, Roman și Bârlad, urmează astăzi Caracal (29 mai) şi concertul final la București, la Sala Radio (30 mai). Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile„, au spus reprezentanții Primăriei Caracal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica