,,Pianul Călător” vine la Caracal

Orașul Caracal continuă evenimentele de natură culturală. În orașul oltean va ajunge evenimentul ce poartă numele ”Pianul Călător”. Anul acesta, cei care vor veni în sălile de concert vor asculta recitaluri parcurse de un fir roșu – inspirația folclorică din cele mai neașteptate colțuri ale Europei.
Turneul Național ”Pianul Călător”, ediția a XIII-a, a început, de această dată, internațional, cu un concert la Londra, care a avut loc pe data de 4 mai. După concertul din capitala Marii Britanii, pianistul Horia Mihail și-a continuat traseul în țară, trecând, prin Deva, Brașov, Iași, Roman și Bârlad. Luni, 29 mai, ”Pianul Călător” va poposi la Caracal, urmând ca concertul final să aibă la București, la Sala Radio, pe 30 mai.

Turneul Național “Pianul Călător 13”, o ediție cu teme inspirate din folclor, ajunge astăzi, 29 mai a.c., la Teatrul Naţional din Caracal. >>Așa cum am spus și la începutul turneului, în această ediție mi-am propus să călătoresc împreună cu cei care vin să mă asculte prin cele mai neașteptate colțuri ale Europei, recitalurile având un fir roşu – inspiraţia folclorică<< (pianistul Horia Mihail).

După concertul pe care l-a susținut la Londra pe 4 mai, pianistul Horia Mihail și-a continuat traseul în țară, trecând prin Deva, Brașov, Iași, Roman și Bârlad, urmează astăzi Caracal (29 mai) şi concertul final la București, la Sala Radio (30 mai). Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile„, au spus reprezentanții Primăriei Caracal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Cod Roșu în Oltenia. Ce probleme au făcut ploile și vântul

Update/ Ora 22.30 - mașină blocată în pasajul subteran...

Șapte mii de olteni sunt șomeri

Șapte mii de olteni sunt șomeri, peste trei mii...

Interlopul Oacă din Caracal nu scapă de închisoare. 13 ani, după gratii

Tribunalul Olt a pronunțat o nouă sentință în cazul...

A plecat la școală și nu s-a mai întors acasă. Dacă o vedeți, anunțați la 112

Vineri, 22 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale...