joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

441.000 lei pentru olimpicii Craiovei

Elevii craioveni cu rezultate excepţionale la concursurile naționale și internaționale, în anii școlari 2021-2022 şi 2022-2023, și profesorii lor vor fi premiați în cadrul ședinței solemne care va avea loc pe 1 iunie, în Sala „Amza Pellea” a Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova. Tot atunci va avea loc și conferirea titlurilor de „Cetățean de Onoare” pentru cei 7 foști fotbaliști ai Universității Craiova.

441.000 de lei este suma alocată de autoritățile locale din Bănie, pentru premierea elevilor craioveni și a profesorilor îndrumători. Este vorba despre 275 de elevi și 166 de profesori îndrumători. Fiecare dintre aceștia o să primească nu mai puțin de 1.000 de lei.

„Performanțele de excepţie la concursurile naţionale și internaționale obținute de către elevii craioveni și profesorii îndrumători, la diferite discipline contribuie, de fiecare dată, la crearea unei imagini pozitive a municipiului nostru în țară, dar și în străinătate. În fiecare an, Primăria Craiova a încurajat excelența în educație și a sprijinit, prin pârghiile legale pe care le are la dispoziție, mediul educațional craiovean, fie prin investițiile realizate permanent în infrastructura din învățământ, fie prin acordarea burselor sociale, dar și prin premierea elevilor și a profesorilor îndrumători cu rezultate excepționale la concursurile naționale și internaționale”, se specifică în referatul de aprobare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Elevii olimpici și profesorii îndrumători premiați ar urma să se prezinte la casieria Primăriei, în perioada 07 iunie – 15 iunie 2023, pentru a li se înmâna sumele corespunzătoare pe baza buletinului de identitate/certificatului de naştere.

Politica