miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Grup online cu mii de utilizatori, pentru droguri

Procurorii DIICOT au efectuat, joi, 10 percheziții domiciliare, pe raza județului Dolj, în două cauze privind săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Potrivit acestora, pentru intermediere între dealeri de droguri și consumatori, inclusiv minori, a fost creat, prin intermediul unei aplicații criptate de comunicare, un grup online, cu peste 4.000 de utilizatori.

”Începând cu anul 2022 , mai multe persoane au creat, prin intermediul unei aplicații criptate de comunicare, un grup online, cu peste 4.000 de utilizatori, în scopul intermedierii legăturii între dealeri de droguri și consumatori, inclusiv minori, astfel fiind comercializate, în mod repetat, droguri de risc și mare risc.
Mai multe persoane urmează să fie conduse, pentru audieri, la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova”, se arată în comunicatul DIICOT.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Dolj și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Dolj.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica