Oltenii de la CSU Craiova au dat lovitura cu un fotbalist: „Este un jucător cu un potențial nu mare, ci imens”

Juraj Badelj s-a impus deja la CSU Craiova. Fundașul în vârstă de 19 ani a demonstrat că are valoare și că poate fi un om de bază printre alb-albaștri. Mihai Rotaru este foarte încântat de evoluțiile apărătorului central și spune că acesta are un potențial imens. Totodată, finanțatorul trupei din Bănie explică faptul că nu se gândește să îl vândă pe jucător, în această vară.

„Vă dau răspunsul pe care îl dau tuturor care întreabă fie că sunt cluburi sau agenți. Noi nu suntem la piață. Nu avem prețuri la tarabă, un leu kilogramul de roșii sau doi lei castravetele. Este un jucător cu un potențial nu mare, ci imens. E fundaș, dar e fundaș de picior stâng. Vedeți că cei doi din naționala Croației care sunt cu doi ani mai mare decât el valorează 150 de milioane de euro împreună, dar nu despre asta vorbim”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit fanatik.

Reacția lui Mihai Rotaru a venit în urma declarațiilor lui Gigi Becali, care a spus că l-ar transfera pe Juraj Badelj, doar că CSU Craiova cere prea mulți bani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Badelj de la Universitatea Craiova nu poți să-l iei. Mihai Rotaru e băiat deștept! El nu vinde jucători dacă au valoare. De la Universitatea Craiova nu poți să cumperi jucători. Dacă jucătorul face un milion de euro, Mihai Rotaru cere trei. Are omul bani”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate.

Populare

Recomandări

Ambasador român acuzat că a asociat diplomați africani cu maimuțele

Ambasadorul României în Kenya, Dragoș Viorel Țigău, este acuzat...

Un singur ofertant pentru reabilitarea Prefecturii Dolj

Reabilitarea Prefecturii Dolj, investiție de peste 73 de milioane...

Infrastructura de transport, în plină reabilitare în Gorj. DEx Craiova – TG. Jiu, licitația în decembrie

Lucrările în infrastructură, la nivelul județului Gorj, sunt în...