sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peste 40 de intervenţii ale pompierilor mehedinţeni, în acest weekend


Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Drobeta” al judeţului Mehedinţi au gestionat 47 de intervenții în situații de urgență, în acest weekend.

Mai exact, pompierii mehedințeni au acționat pentru stingerea a două incendii, acordarea îngrijirilor medicale victimelor a două accidente rutiere, pentru transportarea a două persoane supraponderale cu probleme medicale și pentru extragerea unui animal dintr-o fântână.

Paramedicii SMURD au acordat asistență medicală unui număr de 39 de persoane, în urma apelurilor primite prin 112.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, pentru a preîntâmpina apariția unor situații de urgență, cadrele ISU Mehedinți au desfășurat, în data de 14 mai, o misiune de supraveghere la manifestările desfășurate cu ocazia ,,Sărbătorii Liliacului”, în localitatea Nadanova din comuna Isverna.

Un echipaj de paramedici din cadrul Stației Strehaia a intervenit la primul accident rutier, care s-a produs vineri, 12 mai, pe raza localității Breznița-Motru. În urma accidentului, patru persoane au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ, ulterior fiind transportate la spital în stare de conștiență.

Sâmbătă seara, 13 mai, două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au acționat, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs între două autoturisme, pe strada Mareșal Averescu din municipiu. În urma accidentului, au rezultat două victime conștiente și cooperante, care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe de către echipajele SMURD și SAJ.

Politica