miercuri, aprilie 17, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vântul puternic face pagube în Severin. Pompierii sunt în alertă

Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit, marți dimineața, în municipiu, pentru înlăturarea unor elemente de construcție.

Prima intervenție a echipajelor operative a fost pentru îndepărtarea unor țigle desprinse de pe acoperișul unui bloc, situat pe bulevardul Carol I, care prezentau un pericol pentru cetățeni. Cea de-a doua intervenție a pompierilor militari a constat în degajarea unui autoturism, peste care a căzut o bucată de tablă, desprinsă de pe acoperișul unei case, pe strada Calomfirescu.

Reamintim cetățenilor că, până în această seară la ora 23:00, județul Mehedinți se află sub atenționare meteorologică Cod Galben de intensificări ale vântului, cu viteze de 50-65 km/h și, izolat, peste 70 – 75 km/h. Pentru a preveni situațiile de urgență pe timpul manifestării vântului puternic, recomandăm cetățenilor să manifeste prudență atunci când se află pe stradă și să evite deplasarea în zone cu panouri publicitare, copaci sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți. Totodată, aceștia trebuie să evite trecerea prin dreptul clădirilor aflate în construcție sau care prezintă elemente arhitectonice ce pot fi smulse de vânt. Parcarea autoturismelor se va face la distanță față de copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate”, transmite ISU Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica