Video/Încătușați după ce au furat 200 de litri de motorină

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, au fost încătușați, după ce au furat 200 litri de motorină. Trei dintre ei sunt din Craiova, iar unul din Murgași.

„In fapt, în noaptea de 23/24 martie a.c., polițiștii au fost sesizați de un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras combustibil din rezervorul unui autocamion staționat pe strada Brestei, din municipiul Craiova.

În urma activităților informativ-operative desfășurate de către polițiști, au fost identificați patru tineri, trei din municipiul Craiova și unul din comuna Murgași, aceștia fiind bănuiți că ar fi sustras aproximativ 200 de litri de carburant, precum și patru acumulatori auto.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei patru au fost conduși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.”-IPJ Dolj

Populare

Recomandări

VIDEO/Crimă în Olt. Detalii șocante

Detalii șocante, de la procurori, în cazul crimei din...

Bradul de Cartea Recordurilor de la Universitatea din Craiova a fost inaugurat

Bradul origami al Universității din Craiova de Cartea Recordurilor...

Străinii care aleg Doljul

Peste 1.500 de străini au primit, anul acesta, drept...

Biletul zilei: cotă 7,5!

Schimbăm un pic strategia și facem un bilet cu...