joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident în Gorj. Șoferul s-a urcat băut la volan

Un bărbat de 41 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D, din direcția Tismana – Târgu Jiu, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat pe acostament.

„La data de 26 martie a.c., Poliția Municipiului TârguJiu Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, cu privire la faptul că pe DN 67 D, la ieșirea din municipiul Târgu Jiu, a avut loc un eveniment rutier cu victime.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D, din direcția Tismana – Târgu Jiu, a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe acostament.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului, conducătorul auto a fost rănit. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului”, potrivit IPJ Gorj.

Politica