joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjenii au fost prinși pe picior greșit de către polițiști

Mai multe persoane au fost depistate bete la volan, fără permis de conducere sau chiar încălcând un ordin de protecție.

O femeie de 35 de ani, din Târgu Jiu, a chemat poliția după ce fostul concubin a venit la locuința sa, deși instanța de judecată a emis un ordin de protecție împotriva sa.

„La data de 25 martie a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, de o femeie de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că fostul concubin a venit la locuința sa, deși instanța de judecată a emis un ordin de protecție împotriva sa.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a încălcat ordinul de protecție emis de Judecătoria Târgu Jiu, mergând la domiciliul fostei concubine.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma administrării probatoriului, la aceeași dată, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, potrivit IPJ Gorj.

Un gorjean s-a urcat beat pe o motocicletă radiată din circulație din anul 2006. Acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„La data de 25 martie a.c., ora 20:00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au depistat în trafic, un bărbat de 39 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea o motocicletă pe strada Tineretului din aceeași localitate.

Procedând la verificarea în bazele de date, polițiștii au stabilit că motocicleta era radiată din circulație din anul 2006, iar bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu posedă permis de conducere și aflată sub influența alcoolului”, notează sursa citată.

Polițiștii gorjeni au descoperit doi bărbați, ambii în vârstă de 45 de ani, beți la volan.

„La data de 25 martie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Schela au depistat, în trafic, un bărbat de 45 ani, din comuna Mătăsari, în timp ce conducea un autoturism pe drumul public din satul Vlădoiu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat de 45 de ani, din orașul Turceni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Vârtopu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice”, au transmis polițiștii.

Un tânăr de 17 ani, din comuna Bengești-Ciocadia, a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 B Albeni, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„La data de 25 martie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au depistat, în trafic, un tânăr de 17 ani, din comuna Bengești-Ciocadia, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 B Albeni, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, conform IPJ Gorj.

Politica