marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident provocat de un șofer beat. Un tânăr, rănit

Accident în această seară, în Strehaia, provocat de un șofer beat. A pierdut controlul volanului și a ieșit în decor. Un tânăr de 24 ani, pasager în autoturism, a fost rănit.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Oraș Strehaia-Formațiunea rutieră care în urma verificărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 61 de ani, din comuna Ploștina, județul Gorj în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 A, la ieșire din localitatea Strehaia a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă ieșind în decor. Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat 24 de ani, pasager în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 1.14 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.”-IPJ Mehedinți

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica