vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ocnele mari, destinația anului 2023

Stațiunea Ocnele Mari a fost înscrisă pe platforma www.destinatiaanului.ro. Edilul din Ocne, Remus Sasu a vorbit despre importanța acestei înscrieri și a invitat doritorii să voteze. Edilul a amintit creșterea localității, în ultimii ani, la toate domeniile.

„Promovăm împreună Ocnele Mari. O putem face până pe 7 aprilie 2023, votând Ocnele Mari pe site-ul www.destinatiaanului.ro, la pagina arătată în imagine. Putem câștiga această competiție națională prin votul nostru personal, al fiecărui membru al familiei noastre și al prietenilor care ne iubesc pe noi și localitatea în care trăim. Fiecare vot contează!

Am înscris stațiunea Ocnele Mari pe platforma Destinația Anului din dorința de a participa la toate competițiile la care suntem invitați. Suntem o localitate îndrăzneață și competitivă. Am crescut în ultimii ani din toate punctele de vedere. Avem o localitate din ce în ce mai modernă și o stațiune turistică în care vin din ce în ce mai mulți turiști. Click aici și apoi pe Votează Ocnele Mari! (https://www.destinatiaanului.ro/voteaza-destinatia-2023/„, a spus edilul Remus Sasu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica