Olt. Dosar penal după ce a maltratat un câine

Un bărbat de 57 de ani din comuna Oporelu, județul Olt. S-a ales cu dosar penal și este cercetat, după ce a schingiuit un câine. Polițiștii s-au sesizat în momentul în care în online au apărut imagini cu gestul agresorului. Câinele a fost plasat într-un adăpost, iar bărbatul este cercetat.

„La data de 21 martie a.c., Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-a sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi exercitat acte de violență asupra unui câine, în comuna Oporelu, județul Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 20 martie a.c., un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Oporelu, ar fi exercitat acte de violență asupra unui câine.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru câine și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de schingiurea animalelor, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale”, potrivit IPJ Olt.

Populare

Recomandări

VIDEO/ Moscova a fost atacată cu drone

Capitala Rusiei a fost atacată marți dimineața cu drone,...

Iohannis le-a promis sindicaliștilor că girează un acord politic în Coaliție

Întâlnirea președintelui Klaus Iohannis cu liderii sindicatelor din Educație...

Peluza Sud 97 pregătește deplasarea la Cluj: „Pentru Craiova, pentru România, pentru visul nostru”

Peluza Sud 97 pregătește deplasare la Cluj, pentru meciul...

Aparatură medicală modernă pentru un centru de sănătate

Aparatură medicală modernă la centrul de sănătate de la...