joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Dosar penal după ce a maltratat un câine

Un bărbat de 57 de ani din comuna Oporelu, județul Olt. S-a ales cu dosar penal și este cercetat, după ce a schingiuit un câine. Polițiștii s-au sesizat în momentul în care în online au apărut imagini cu gestul agresorului. Câinele a fost plasat într-un adăpost, iar bărbatul este cercetat.

„La data de 21 martie a.c., Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-a sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi exercitat acte de violență asupra unui câine, în comuna Oporelu, județul Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 20 martie a.c., un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Oporelu, ar fi exercitat acte de violență asupra unui câine.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru câine și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de schingiurea animalelor, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale”, potrivit IPJ Olt.

Politica