joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Tânăr reținut, după ce ar fi furat produse din farmacie

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au reținut luni, 20 martie, pentru 24 de ore, un tânăr, de 23 ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat(patru acte materiale).

„În fapt, în perioada 01-07 martie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, din incinta a două farmacii şi a unui magazin alimentar(două acte materiale), o persoană necunoscută ar fi sustras produse cosmetice, respectiv alimente.

În urma cercetărilor efectuate a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Craiova, acesta fiind condus la audieri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (patru acte materiale), fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reţinută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Dolj.

Politica