Craiova. Tânăr reținut, după ce ar fi furat produse din farmacie

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au reținut luni, 20 martie, pentru 24 de ore, un tânăr, de 23 ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat(patru acte materiale).

„În fapt, în perioada 01-07 martie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, din incinta a două farmacii şi a unui magazin alimentar(două acte materiale), o persoană necunoscută ar fi sustras produse cosmetice, respectiv alimente.

În urma cercetărilor efectuate a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Craiova, acesta fiind condus la audieri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (patru acte materiale), fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reţinută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Dolj.

Populare

Recomandări

Circulația pe Translapina încă nu poate fi deschisă în siguranță

O comisie din cadrul CNAIR a efectuat miercuri, 31...

Șapte foști fotbaliști ai Universității Craiova au devenit cetățeni de onoare ai Băniei

Craiova are șapte noi cetățeni de onoare ai orașului....

Beți la volan, pe străzile din Craiova

Doi șoferi au fost prinşi beţi la volan de către...

Nu mai sunt bilete de tren spre litoral și Valea Prahovei-Brașov

CFR anunță că în condițiile în care a suplimentat...