joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Tânăr reținut pentru furt calificat

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au reținut luni, 20 martie, pentru 24 de ore, un tânăr, de 19 ani, din Băileşti, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat (şase acte materiale).

„În fapt, acesta este bănuit că în perioada octombrie 2022 – martie 2023, ar fi sustras scule, unelte şi telefoane mobile, în dauna a şase persoane vătămate, din municipiul Băileşti.

În urma cercetărilor efectuate, în cursul zilei de 20 martie a.c., tânărul a fost depistat de poliţişti, acesta sustrăgânduse cercetărilor, fiind recuperate aproximativ 80% din bunurile sustrase, care au fost restituite persoanelor vătămate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (şase acte materiale), fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reţinută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti în vederea luării unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Dolj.

Politica