Olt. Reținut după ce a spart geamurile unei mașini

Un bărbat de 52 de ani din comuna Vălenii, județul Olt, a fost reținut de polițisti după ce ar fi spart geamurile unui autoturism. Agresorul ar fi fost într-un conflict cu un alt bărbat de 35 de ani din localitate. În urma disputei, agresorul, însoțit de un minor de 14 ani ar fi amenințat victima, spărgând geamurile laterale ale mașinii acestuia. Polițiștii l-au reținut pe bărbat.

„În fapt, la data de 20 martie a.c., în jurul orei 08:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Văleni, cu privire la faptul că două persoane l-au amenințat cu săvârșirea de infracțiuni și i-au distrus geamurile laterale ale autoturismului.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, care au stabilit faptul că, la data de 20 martie 2023, un bărbat, în vârstă de 52 de ani și un minor, în vârstă de 14 ani, ambii din comuna Văleni, județul Olt, în timp ce se aflau pe un teren agricol, situat în extravilanul localității, ar fi adresat amenințări cu săvârșirea de infracțiuni unui bărbat, în vârstă de 35 de ani, din aceeași localitate, distrugându-i și geamurile laterale ale autoturismului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

În urma probatoriului administrat, la data de 20 martie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele bărbatului în vârstă de 52 de ani, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca, la data de 21 martie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, cu propuneri legale”, potrivit IPJ Olt.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Populare

Recomandări

Un minor a furat o mașină, apoi a abandonat-o

Un minor de 17 ani, din satul gorjean Pocruia,...

Oltenia, sub cod portocaliu și cod galben de ploi torenţiale şi furtuni

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o...

„Trebuie să merg la o nuntă”. Prinși când furau trandafiri de pe domeniul public

Doi doljeni au fost amendați de poliția locală după...