joi, iunie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Shaorma de 37 de kg, la Slatina

Iubitorii de fast-food și în special de shaorma, din Slatina, au primit o veste bună. Potrivit reporter24.info, doi şaormari din Slatina au făcut o şaorma imensă, deliciosul preparat cu origini în Orientul Mijlociu atingând o greutate de aproximativ 37 de kilograme.

Cei doi au folosit mai multe lipii pentru a-şi pune în aplicare experimentul de a face „cea mai mare şaorma din România”. Pe lipii au aplicat sosuri, apoi carnea de pui şi legumele, totul fiind strâns cu atenţie.

Rezultatul: o şaorma imensă, care cântăreşte undeva aproape de 37 de kilograme, atât de mare încât trebuie ţinută pe braţe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Bucătăria este pasiunea mea dintotdeauna şi aici mă regăsesc. Mereu mi-a plăcut să experimentez şi de aici a fost un pas până la astfel „nebunii”. În fiecare zi, înainte de a începe programul fac câte ceva mai altfel şi apoi postez pe pagina mea de Facebook. De fiecare dată primesc foarte multe reacţii şi acest lucru mă face să coninui, în fiecare zi”, spune Cristi, unul dintre şaormari, potrvit sursei.

Politica