joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițiștii mehedințeni au acționat la verificarea transporturilor de marfă

Polițiștii mehedințeni au acționat pe linia siguranței rutiere, cu precădere pentru verificarea legalității transportului rutier de marfă.

În urma activităților desfășurate au fost controlate 137 de vehicule care efectuau transport marfă, fiind aplicate 45 de sancțiuni contravenționale. Au fost reținute în vederea suspendării sau anulării 15 permise de conducere și au fost retrase 17 certificate de înmatriculare. Valoarea sancțiunilor aplicate este de peste 20.000 de lei.

“La data de 19 martie a.c., ora 07.40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat, în trafic, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta-Turnu Severin un bărbat de 45 de ani, din județul Ilfov, în timp ce efectua transport internațional marfă cu un autotren, intervenind abuziv asupra aparaturii tahograf prin amplasarea unui dispozitiv ilegal tip magnet ce a condus la alterarea datelor de înregistrare, în sensul că înregistra în mers activitatea odihnă”, potrivit IPJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 9000 de lei, iar ansamblu de vehicule a fost imobilizat până la îndeplinirea condițiilor legale în vederea continuării deplasării.

Politica