joi, iunie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Fiul lui Victor Pițurcă, reținut de DNA

Alexandru Piţurcă, fiul lui Victor Piţurcă, a fost reţinut marţi de procurorii DNA, pentru 24 de ore, în dosarul privind achiziţii ilegale în timpul pandemiei de COVID, informează Agerpres.

Acesta a fost audiat mai multe ore la sediul DNA, după care procurorii au decis să emită pe numele lui o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. El a fost dus în arestul central.

Între timp, tatăl lui, Victor Pițurcă, a fost eliberat din arest după ce a expirat ordonanța de reținere. Totuși, după momentul plecării, în timp ce fiul lui era audiat, el a revenit de două ori la Direcția Națională Anticorupție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Victor Piţurcă şi directorul general al Companiei Naţionale Romarm SA, Gabriel Ţuţu, sunt cercetaţi, în acelaşi dosar, în libertate sub control judiciar, după ce au stat 24 de ore în arestul Poliţiei Capitalei.

Victor Piţurcă şi Gabriel Ţuţu sunt acuzaţi de DNA de săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, respectiv abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, într-un dosar legat de achiziţii de măşti de protecţie pentru Ministerul Apărării Naţionale în timpul pandemiei de COVID-19.

Politica