Fiul lui Victor Pițurcă, reținut de DNA

Alexandru Piţurcă, fiul lui Victor Piţurcă, a fost reţinut marţi de procurorii DNA, pentru 24 de ore, în dosarul privind achiziţii ilegale în timpul pandemiei de COVID, informează Agerpres.

Acesta a fost audiat mai multe ore la sediul DNA, după care procurorii au decis să emită pe numele lui o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. El a fost dus în arestul central.

Între timp, tatăl lui, Victor Pițurcă, a fost eliberat din arest după ce a expirat ordonanța de reținere. Totuși, după momentul plecării, în timp ce fiul lui era audiat, el a revenit de două ori la Direcția Națională Anticorupție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Victor Piţurcă şi directorul general al Companiei Naţionale Romarm SA, Gabriel Ţuţu, sunt cercetaţi, în acelaşi dosar, în libertate sub control judiciar, după ce au stat 24 de ore în arestul Poliţiei Capitalei.

Victor Piţurcă şi Gabriel Ţuţu sunt acuzaţi de DNA de săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, respectiv abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, într-un dosar legat de achiziţii de măşti de protecţie pentru Ministerul Apărării Naţionale în timpul pandemiei de COVID-19.

Populare

Recomandări

Vâlcea. Restricții de circulație pe DN 7

Circulaţia rutieră va fi restricţionată, joi, 23.03.2023, pe mai...

Mehedinți: Prins la volan beat criță și fără permis

Polițiștii mehedințeni din cadrul Poliției oraș Baia de Aramă...

Mehedinți: Hoț de motorină prins în flagrant de către jandarmi

Jandarmii mehedințeni au prins un bărbat la furat de...