vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Florența Ilie rămâne la CSM Târgu Jiu

Florența Ilie va evolua în continuare pentru CSM Târgu Jiu, sub comanda lui Liviu Andrieș, pentru încă două sezoane, până în 2025. Oficialii grupării gorjene au ajuns la un acord cu experimentata handbalistă.

Reprezentanții clubului se gândesc deja la următorul an competițional și au prelungit înțelegerile cu mai multe jucătoare, care formează un nucleu solid la echipa gorjeană, iar lotul pentru următoarea stagiune prinde tot mai mult contur, a anunțat csmtargujiu.ro.

Pe lângă Ekaterina Dzhukeva (portar), Ana Ciolan (pivot), Alexandra Gavrilă (centru), Angela Pușcaș (centru), jucătoare care și-au prelungit angajementele cu CSM Târgu Jiu, echipa lui Liviu Andrieș și-a asigurat și postul de extremă dreapta, acolo unde evoluează Florența Ilie, care la rândul ei și-a pus semnătura pe un nou angajament cu echipa din Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Handbalista de 26 de ani a venit la CSM Târgu Jiu spre finalul anului 2021, după ce mai jucase în Liga Florilor pentru HCM Slobozia și U Cluj Napoca. La Târgu Jiu s-a acomodat foarte repede, iar evoluțiile sale au contribuit la promovarea istorică a echipei din Târgu Jiu în Liga Florilor.

”Sunt fericită să fac parte din acest proiect și în următoarele sezoane. Proiectul pe care-l avem și implicarea celor din jur m-au convins să semnez prelungirea”, a declarat extrema dreaptă, Florența Ilie, pentru site-ul oficial, după prelungirea angajamentului cu echipa din Târgu Jiu.

Politica