vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Fenomen îngrijorător, în județ! Tot mai mulți tineri, prinși drogați la volan 

Drogurile de mare risc, cum ar fi cocaina și canabisul au ajuns, dacă se poate spune așa, precum guma de mestecat, pentru mulți  tineri din Mehedinți care se urcă la volan. Poliția rutieră face ce poate: îi prinde pe cei care le cade în mână și îi dă pe mâna justiție. Însă ”neguțătorii” care le furnizează aceste substanțe interzise zburdă nestingheriți în libertate, autoritățile competente fiind deocamdată neputincioase.

În ultima perioadă, în județul Mehedinți, un fenomen îngrijorător ia amploare. Tot mai mulți tineri sunt depistați drogați la volan.

Cele mai recente cazuri ale poliție înregistrate în aceste zile sunt o tânără din Severin, drogată cu canabis și un tânăr drogat cu cocaină.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, o tânără de 21 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu, după ce ar fi consumat substanțe psihoactive.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul DrugTest care a indicat o valoare pozitivă pentru cannabis, motiv pentru care a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirea infracţiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un tânăr de 21 de ani, din comuna Hinova în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Iorga, după ce ar fi consumat substanțe psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat o valoare pozitivă pentru cocaină, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice.

”În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirea infracţiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” a anunțat IPJ Mehedinți.

Politica