vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Tânăr din Poroina Mare prins când conducea și beat și fără permis un vehicul neînmatriculat 

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Vânju Mare, județul Mehedinți, au depistat în trafic un bărbat de 24 de ani, din comuna Poroina Mare în timp ce conducea un moped fără număr de înregistrare, pe strada Republicii, în orașul Vânju Mare, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

44 permise auto suspendate

În ultimele ore, poliţiştii mehedințeni au acţionat pentru impunerea respectării legislației rutiere și prevenirea accidentelor de circulație. Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, bicicliștilor, depăşirea, acordarea de prioritate, constatând 544 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

”Au fost sancţionaţi 150 de conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum și 68 care nu au purtat centura de siguranţă.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 177.000 lei.

Au fost reţinute în vederea suspendării sau anulării 44 de permise de conducere și au fost retrase 17 de certificate de înmatriculare” a anunțat IPJ Mehedinți.

Politica