joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ce cadou a primit Bianca Drăgușanu de la Moș Nicolae: „Viața mea este ca un film”

„Dimineața mă uitam pe geam și era zăpadă afară. Era superb, acum uite cum este. Nici nu simți că vin Sărbătorile?”

Bianca Drăgușanu (40 de ani) duce un trai fără griji financiare, încât își permite să își cumpere ce vrea în orice moment. Vedeta ne-a mărturisit că toate cadourile și le face singură, nu așteaptă pețitori pe la ușă.

Ce i-a adus Moș Nicolae?

„Este secret ce am primit de la Moș Nicolae. Cele mai frumoase cadouri mi le fac singură în fiecare zi. Eu îmi cumpăr cadouri non-stop, de la sandale, genți până la accesorii. Viața mea este ca un film. Țin minte că de sărbători era foarte frumos când îl așteptam pe Moș Nicolae, dimineața mă uitam pe geam și era zăpadă afară. Era superb acum uite cum este. Nici nu simți că vin Sărbătorile?”, a declarat, pentru Click!, Bianca Drăgușanu.

Vedeta TV a trecut până în prezent prin două divorțuri: unul de Victor Slav și celălalt de Alex Bodi (38 de ani). Având în vedere că afaceristul a agresat-o fizic cu brutalitate pe blondină.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma separării scandaloase de Alex Bodi, Bianca și-a găsit alinarea în brațele lui Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu de care a divorțat recent. Idila lor amoroasă este presărată și ea cu multe certuri dar în același timp și cu multe împăcări și vacanțe scumpe în destinații exotice unde doar milionarii își permit să meargă în această perioadă de criză.

Foto: bzi.ro

Politica