duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

FOTO! Jennifer Lopez, imagini spectaculoase în spiritul sărbătorilor

Diva și-a făcut apariția cu o geantă Valentino, concepută special pentru ea, care valorează 3000 de dolari

Jennifer Lopez a intrat în spiritual sărbătorilor de iarnă și a pregătit o ședință foto cu un outfit pe măsură. J Lo și-a impresionat fanii cu look-ul ei festiv. Diva latino s-a fotografiat lângă brad într-o ținută roșie, din cap până-n picioare. Ochelarii cool și poșeta personalizată au atras atenția fanilor. Geanta Valentino, concepută special pentru ea, valorează 3000 de dolari.

Acesta va fi primul Crăciun pentru J Lo în calitate de “doamna Affleck”, așa că momentul este unul cu adevărat special. Vor avea și copiii cu ei, așa că va fi un eveniment important: după cum se știe Lopez are gemeni cu Marc Anthony, iar Ben Affleck are 3 copii cu Jennifer Garner.

Diva latino spune că a preluat numele soțului și că este mândră de asta. “Lumea tot o să-mi spună Jennifer Lopez. Dar numele meu legal este doamna Affleck pentru că suntem uniți. Suntem soț și soție. Sunt mândra de asta (…) Mi se pare romantic”, spunea J Lo de curând în Vogue.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format pentru prima oară un cuplu la începutul anilor 2000. „Eram atât de tineri și atât de îndrăgostiți în acel moment, într-adevăr foarte lipsiți de griji, fără copii, fără atașamente. Și doar ne trăiam viața, eram fericiți și trăiam clipa. Nu simțeam că trebuie să ne ascundem de nimeni sau că trebuie să fim cu adevărat discreți (…) Oamenii nu doreau să fim împreună, credeau că nu sunt persoana potrivită pentru el”.

Artista a dezvăluit că a avut dubii în momentul în care a reluat legătura cu Affleck și nu era sigură că relația lor vă dura. 

“Evident că nu ne-am propus să ieșim în public cu relația noastră. Dar am simțit întotdeauna că există o dragoste adevărată acolo. Oamenii din viața mea știu că a fost o persoană foarte, foarte specială pentru mine. Când ne-am reconectat, acele sentimente pentru mine erau încă foarte reale… Nu știu dacă recomand asta tuturor. Noi doi, ne-am pierdut și ne-am găsit”, a povestit Jennifer Lopez în Vogue.

spot_img
spot_img

Politica