vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un asistent medical, arestat preventiv pentru că își pipăia pacientele

Un asistent medical de la Spitalul Clinic de Recuperare din Băile Felix a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală în formă continuată.

Bărbatul a fost reclamat chiar de pacientele spitalului, care îl acuză că, în timpul procedurilor medicale, acesta le atingea în locuri nepotrivite.

Concret, spun anchetatorii, în timpul procedurilor de masaj bărbatul profita de ocazie și își atingea pacientele în zonele intime. Până în prezent ar fi vorba de cinci victime, asupra cărora maseurul ar fi comis 16 fapte de agresiune sexuală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În fața judecătorilor, bărbatul, susţin sursele bihoreanul.ro, ar fi încercat să îşi justifice faptele motivând că ar avea probleme de vedere, că este absolvent al unui liceu special pentru tineri cu deficienţe de vedere și că până și diploma de asistent medical balneofiziokinetoterapie și recuperare a obținut-o tot la o unitate şcolară destinată persoanelor cu probleme de vedere, respectiv la Liceul tehnologic Special Regina Elisabeta din Bucureşti.

După ce, inițial, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, marți judecătorii din Oradea au decis arestarea lui preventivă, pentru 30 de zile. Potrivit presei locale, asistentul medical este cunoscut în Oradea, după ce s-a implicat în diferite proiecte, inclusiv pentru persoanele cu dizabilități. Mai mult, bărbatul, student la Jurnalism, are de mai mulți ani și o emisiune proprie, care poate fi urmărită online, pe Youtube, iar în ultimii ani a participat, în calitate de concurent, și la un concurs culinar televizat. 

Politica