vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

DGASPC Mehedinți a primit diplomă de merit

Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Mehedinți a primit o diplomă de merit pe plan național pentru pașii importanți făcuți în procesul de dezinstituționalizare. Concret, peste 400 de copii care au părăsit centrele din subordinea instituției au beneficiat, în ultimii ani, de măsuri precum adopția ori reintegrarea.

DGASPC Mehedinți a participat recent la o acțiune privind dezinstituționalizarea copiilor din sistemul de protecție socială. La eveniment a fost prezent directorul adjunct al DGASPC Mehedinți, Monica Moț, care a prezentat situația raportată la ultimii 3 ani din județ.

În acest sens, DGASPC Mehedinți a făcut progrese considerabile și pași importanți în găsirea de metode alternative pentru protecția beneficiarilor din sistem. Mai exact, peste 400 de copii care au părăsit centrele din subordinea instituției au beneficiat, în ultimii ani, de măsuri precum adopția ori reintegrarea.
„Progresele instituției noastre au fost apreciate și la nivel înalt, astfel încât DGASPC Mehedinți a primit o diplomă de merit pentru rezultatele obținute în procesul de dezinstituționare a copiilor și a persoanelor cu dizabilități în perioada 2019-2022”, a declarat directorul adjunct al DGASPC Mehedinți, Monica Moț.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica