sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO! Anamaria Prodan: „Oamenii slabi sunt măcinați de ură și invidie”

Impresara s-a fotografiat la un complex hotelier de lux din Elveția, unde o noapte de cazare pornește de la prețul de 3.850 de lei

Anamaria Prodan le-a transmis un mesaj personalizat, tuturor celor care n-o suportă. Antreprenoarea, care va împlini 50 de ani pe 17 decembrie, a postat o serie de fotografii incitante, la limita indecenței, în care a arătat mai mult decât ar fi fost cazul în acest context.

Îmbrăcată în costum de baie, impresara s-a lăsat fotografiată într-o piscină infinity, în mijlocul unui peisaj mirific.  Cu aceste imagini a ținut să le transmită contestatarilor săi că știe de ce nu o simpatizează.

Aveți idee de ce nu mă suportă o parte din oameni? Vă spun eu de ce! Căci forța și puterea mea le amintește (sic!) mereu de slăbiciunile și micimea lor”, a scris vedeta, potrivit perfecte.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Admiratorii ei virtuali sunt de acord că „oamenii slabi sunt măcinați de ură și invidie”, dar și că „strălucirea ta nu ți-o poate lua nimeni”.

Fotografiile au fost realizate în piscina unui complex hotelier de lux din Elveția, situat pe malul lacului Lucerna, din Alpii Elvețieni. Aici, o noapte de cazare pornește de la prețul de 3.850 de lei, rezervată online pe platformele de booking specializate.

Anamaria Prodan a divorțat recent, în mod oficial, de Laurențiu Reghecampf și a hotărât să păstreze numele acestuia. Decizia vine în ciuda solicitării acestuia de a renunța la numele de familie pe care l-a primit în urma căsătoriei. Anamaria Prodan a avut o reacție vehementă când a auzit de demersul în instanță al fostului soț.

Politica