sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tichetele de sportiv pentru copii se amână pentru 2024

Copiii și juniorii legitimați la structurile sportive care practică sportul în mod organizat cu scop în participarea la pregătire, competiții sportive naționale și internaționale oficiale sunt considerați sportivi de performanță. Ei ar fi trebuit să beneficieze lunar de un stimulent financiar prin tichete de sportiv.

Tichetele de sportiv puteau fi utilizate pentru achiziția de articole și echipamente sportive specifice disciplinei sportive practicate, transport între localități, suplimente nutritive sau recuperare medicală.

Fiecare beneficiar ar fi avut dreptul la un singur tichet de sportiv pe lună, valoarea nominală a acestuia fiind de 150 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ordonanța trenuleț ne mai spune că în 2023 Educația nu va primi 6% din PIB în 2023, fiind prorogată prevederea respectivă din Legea educației.

Practic, Guvernul a făcut la fel ca în fiecare an, a prorogat aplicarea măsurii pentru anul următor, în acest caz pentru 2024.

Așadar, rămâne de văzut, în decembrie, cum va arăta bugetul pe 2023 și cât se va alocat Educației. E clar că va fi sub 6%, altfel nu veneau cu prorogare, scrie hotnews.ro

Foto: arhivă

Politica