vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ciucă se confesează: „Mi-e teamă de un singur lucru, să nu mor neîmpărtăşit”

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi seara, într-un interviu difuzat de România TV, că îi este teamă doar de un singur lucru, respectiv să nu moară neîmpărtășit.

Ciucă a fost întrebat dacă s-a decis în privința posibilității de a candida la prezidențiale.

„În acest moment, există o singură posibilitate: să ne îngrijim de guvernare”, a replicat liderul PNL, potrivit g4media.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nicolae Ciucă a precizat că la Sighetu Marmației nu a avut un discurs care să îl profileze drept prezidențiabil: „La Sighet nu a fost un discurs care să urmărească profilarea unei persoane, a mea, ci pentru profilarea tinerilor în ceea ce trebuie să însemne politica”.

Întrebat dacă s-ar teme de vreun contracandidat, Nicolae Ciucă a răspuns: „Mi-e teamă de un singur lucru. Nu e de la mine, e de la părintele Cleopatra: să nu mor neîmpărtășit, în rest nu are de ce să ne fie teamă”.

Liderul PNL a spus că este o persoană credincioasă, dar „credința nu se împărtășește, credința se trăiește, se arată prin ce facem și dacă facem bine atunci înseamnă să avem credință”.

„Adevărul e lucrul cel mai ușor de făcut și de spus. De multe ori îmi spun și colegii că sunt foarte franc și niciodată nu încerc să îmbrac în ceva ceea ce gândesc. (…) Nu e o slăbiciune”, a mai declarat Nicolae Ciucă.

Politica