vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un băiețel de cinci ani, atacat de un piton și târât într-o piscină

Un băiețel care se juca lângă piscina din curtea casei când a fost atacat de piton. Șarpele l-a încolăcit, l-a mușcat apoi l-a târât în piscină.

Din fericire, momentul îngrozitor a fost văzut de tatăl și bunicul copilului care au intervenit și au reușit să îl salveze pe copil, scrie BBC.

Micuţul Beau se juca lângă o piscină din Byron Bay când un piton de trei metri lungime l-a atacat din vegetaţia din apropiere, a povestit tatăl său, Ben Blake, pentru Nine Radio, spunând că șarpele era lung cât o mașină mică. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Cred că pitonul aştepta o victimă, o pasăre sau ceva de genul ăsta, şi a fost Beau”, a explicat el.

„Am văzut o umbră mare neagră ieșind din tufiș și înainte de a ajunge la fund, era complet înfășurat în jurul piciorului lui”.

Bunicul băiatului, în vârstă de 76 de ani, a venit în ajutor, plonjând în piscină pentru a-l scoate pe micuţ din apă, cu şarpele încă încolăcit, scrie digi24.ro

„După ce am curăţat sângele şi i-am spus că nu va muri pentru că nu era un şarpe veninos, s-a simţit destul de bine”, a povestit tatăl său.

Deşi pitonii nu sunt veninoşi, băieţelul de cinci ani primeşte tratament pentru a preveni infectarea muşcăturii. Blake a adăugat că şerpii sunt o realitate a vieţii cotidiene din Byron Bay, un oraş turistic popular. 

Foto: pixabay

Politica