Un băiețel de cinci ani, atacat de un piton și târât într-o piscină

Un băiețel care se juca lângă piscina din curtea casei când a fost atacat de piton. Șarpele l-a încolăcit, l-a mușcat apoi l-a târât în piscină.

Din fericire, momentul îngrozitor a fost văzut de tatăl și bunicul copilului care au intervenit și au reușit să îl salveze pe copil, scrie BBC.

Micuţul Beau se juca lângă o piscină din Byron Bay când un piton de trei metri lungime l-a atacat din vegetaţia din apropiere, a povestit tatăl său, Ben Blake, pentru Nine Radio, spunând că șarpele era lung cât o mașină mică. 

„Cred că pitonul aştepta o victimă, o pasăre sau ceva de genul ăsta, şi a fost Beau”, a explicat el.

„Am văzut o umbră mare neagră ieșind din tufiș și înainte de a ajunge la fund, era complet înfășurat în jurul piciorului lui”.

Bunicul băiatului, în vârstă de 76 de ani, a venit în ajutor, plonjând în piscină pentru a-l scoate pe micuţ din apă, cu şarpele încă încolăcit, scrie digi24.ro

„După ce am curăţat sângele şi i-am spus că nu va muri pentru că nu era un şarpe veninos, s-a simţit destul de bine”, a povestit tatăl său.

Deşi pitonii nu sunt veninoşi, băieţelul de cinci ani primeşte tratament pentru a preveni infectarea muşcăturii. Blake a adăugat că şerpii sunt o realitate a vieţii cotidiene din Byron Bay, un oraş turistic popular. 

Foto: pixabay

Populare

Recomandări

Bătrân dat dispărut la Malu Mare

Un bărbat de 68 de ani a fost dat...

Olanda și Suedia susțin aderarea României la Spaţiul Schengen

Ieri, 2 decembrie, Guvernul Suediei a obținut sprijinul Parlamentului...

Trei oameni la spital, după ce au intrat cu mașina în copac

Trei persoane au ajuns la spital, după ce au...

Accident cu ambulanța. Echipajul medical, rănit

Șoferul unei ambulanțe și o asistentă au fost răniți,...