joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Rotaru pierde bani din cauza lui Rădoi

CSU Craiova nu mai este aceeași echipă sau cel puțin nu mai este clubul care a început campionatul. Marina Copilu a plecat, la scurt timp după ce Rotaru l-a dat afară pe Balint. Au fost primele mutări care anunțatu schimbări în Bănie. Mirel Rădoi a fost instalat pe banca alb-albaștrilor și suporterii s-au entuziasmat, pentru că patronul echipei chemase în ajutor un fost selecționer al României.

A urmat o perioadă de cunoaștere, iar rezultatele și jocul nu erau prea bune. S-a ratat calificarea în Conference League, un prim moment în care Rotaru a pierdut bani cu Rădoi pe bancă. Apoi, antrenorul s-a supărat din cauza fotbaliștilor și a anunțat că vor fi schimbări majore în iarnă, un nou semnal de alarmă pentru finanțatorul clubului, care ar trebui să facă investiții, dacă îl ascultă pe antrenor.

Acum, înainte de pauza competițională prilejuită de Campionatul Mondial, Rădoi a scos din lot 4 fotbaliști. Doi dintre ei au fost Ivan și Markovic, jucători pe care Rotaru speră să îi vândă pe bani mulți, dar nu are cum atâta timp cât ei vor fi ținuți la echipa a doua sau pe bancă. Vînă și Sergiu Hanca au fost ceilalți doi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform fanatik.ro, dacă în primul an de contract cu oltenii Hanca este transferat la altă echipă sau este dat afară, Cracovia va încasa 200.000 de euro! Asta și pentru că jucătorul a fost lăsat gratis de polonezi, în primul rând la insistențele sale, Sergiu invocând motive personale. Deci Rotaru ar pierde alți bani dacă ar renunța la fotbalistul de care Rădoi a scăpat.

Ai greșit o dată, îți mai dau o șansă, că am fost și eu jucător, dar la a treia ești exclus. Indolența și suficiența nu le accept. Sergiu (n.r. – Hanca) ține adversarul într-una, i-am explicat ce trebuie să facă și nu a înțeles”, a explicat Mirel Rădoi.

Politica