sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Călătorie de coșmar pentru o craioveancă: A fost agresată sexual în tren

Pentru o tânără din Craiova, călătoria cu trenul a devenit un coşmar, din cauza controlorului care ar fi agresat-o sexual.

Aceasta, care călătorea la Brașov, în interes de serviciu, a povestit cum, la un moment dat, chiar înainte ca trenul să ajungă în Gara de Nord Bucureşti, controlorul a intrat în compartimentul în care era singură, şi a început să o agreseze sexual.

În ultimul moment, tânăra a reuşit să scape, pentru că trenul ajunsese în gară.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Într-o sesizare pe care tânăra spune că a depus-o la CFR, a povestit toate cele întâmplate.

Redăm, în întregime, sesizarea tinerei:

”În dimineața zilei de 18.11.2022, la orele 4.47 am plecat cu trenul IRN 79 din gara Craiova spre București, urmând ca in Gara de Nord sa schimb trenul spre destinația mea finala Brașov, lucru care se poate vedea pe biletul de tren pe care vi-l anexez in copie. Când mi-am căutat locul am constatat ca era într-un compartiment gol dar, având in vedere ca nu era prima data când mergeam cu trenul spre București, știam ca se va aglomera pana acolo, așa ca nu am căutat un alt loc. La scurt timp după ce trenul s-a pus în mișcare a venit controlorul să îmi verifice biletul. M-a întrebat unde merg (deși pe bilet scria foarte clar), dacă fumez, dacă am prieten și ce caut singură la Brașov. I-am răspuns politicos că merg in interes de serviciu.

Apoi s-a legat de legitimația mea de student spunând că ștampila este falsă. Până la urma a plecat și nu s-a mai întors. M-am gândit ca era plictisit și avea chef de vorba așa că nu mi s-a părut nimic ciudat.

Mi-am setat alarma telefonului să mă trezească înainte de București și la scurt timp am adormit.

În momentul în care a sunat alarma m-am trezit și am văzut ca trenul era oprit. Buimaca de somn am sărit în picioare crezând că am ajuns în gară. În acel moment l-am văzut pe controlor in ușa compartimentului venind spre mine si spunând că a venit să mă trezească.

M-am întins după bagaj iar el m-a apucat de mână, m-a înghesuit spre geam si a încercat lucruri greu de descris in cuvinte. Am încercat să scap dar mă ținea strâns de mână și îmi spunea că “mergem amândoi cu trenul la Brașov si petrecem o noapte împreuna”.

Intre timp trenul s-a pus in mișcare (de fapt eram opriți la podul Basarab) si probabil si-a dat seama ca ajungem in curând in gara pentru ca, deși încă mă ținea de mana, repeta întruna să îi dau adresa mea de facebook.

I-am spus ca nu am așa ceva, sa mă lase in pace. Nu înțelegeam de ce lumea din vagon nu e pe hol cum se întâmpla de obicei când ne apropiem de gară. În momentul în care am reușit sa scap si am fugit pe coridor mi-am dat seama ca in hol nu era decât un alt bărbat care, când m-a văzut, a intrat la el in compartiment (când am coborât vorbea cu controlorul si râdeau amândoi ca si cum se cunoșteau…).

L-am sunat imediat pe tatăl meu si am stat cu el în telefon, pana am ajuns în gară. Am vorbit destul de tare la telefon in speranța ca se sperie dar, totodată îmi era frica sa nu îl enervez mai tare. Având în vedere ca individul (controlorul) era o namila de om, trecut de 40 de ani, înalt cât ușa compartimentului si cu o burta mare, nu as fi avut nici o șansa să mă lupt cu el si sa câștig. Din fericire eu am reușit sa scap, dar așa ceva este inadmisibil. M-a agresat, m-a pupat pe gura, m-a lins pe fata, m-a înghesuit in geam de parca eram un obiect la dispoziția lui. Si cel mai tragic este faptul ca părea asa natural si calm in tot ce făcea încât sunt convinsa ca nu sunt prima lui victima, ca nu am fost doar o tentație de moment.

În locul meu putea fi cineva mai puțin norocos, care de frica ar fi stat pana la capăt. Cum spuneam … INADMISIBIL!!!!!!

In consecința, va solicit sa luați toate masurile legale posibile împotriva acestui individ care, după părerea mea, este un pericol pentru calatori si nu numai”.

Tânăra urmează să depună plângere la Poliția TF

Politica