sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Theo Rose are planuri de nuntă: „E mișto, e băiat bun, învăț multe”

A fost un an plin de schimbări pentru Theo Rose. Cântăreață nu numai că este însărcinată cu Anghel Damian, bărbatul care i-a pus inima pe jar, ci are și planuri de căsătorie. Theo Rose trăiește o poveste de dragoste ca-n filme alături de Anghel Damian. Artista a lăsat totul în spate și a ascultat de „glasul” inimii, fapt ce i-a adus fericire. Acum, cântăreața are planuri de căsătorie cu cel ce a reușit să o cucerească cu adevărat.

În cadrul unui podcast postat de Mihai Bobonete, Theo Rose a mărturisit că are gânduri serioase alături de Anghel Damian. Artista vrea să se căsătorească cu alesul inimii ei. Theo Rose are parte de tot ce își dorește pe plan sentimental alături de Anghel Damian. Vedeta poartă în pântece un copilaș și așteaptă cu nerăbdare să îl țină în brațe pentru prima oară. Rodul iubirii dintre cei doi se va naște peste câteva luni.

„În fiecare seară ne întâlnim acasă”

„E mișto, e băiat bun, învăț multe lucruri de la el, e de la admirație până la dragoste tot, e bine, îmi place de el. Și lui îi place de mine. (…) Seara (n.r. atunci se întâlnesc) în fiecare seară ne întâlnim acasă. Are și el turnee cu teatru. Da (n.r. au gânduri serioase împreună), că mă mărit, că fac copii”, a mărturisit Theo Rose, în cadrul unui podcast, pe YouTube.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Theo Rose are fani peste tot în țară, iar deși este mai tot timpul prezentă pe scenă ori pe internet, puțini știu cum o cheamă cu adevărat. Numele real al artistei este Theodora Maria Diaconu. Cântăreața a dezvăluit totul în cadrul unui podcast.

Artista se bucură de mult succes în carieră datorită talentului, dar totodată are parte de împlinire sufletească pe plan personal.

Foto: Capital

Politica