marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

De negăsit, după ce a plecat din spital

Update/ Bărbatul a fost găsit în Slatina. Nu a fost victima vreunei infracțiuni.

_____

Un bărbat de 67 ani din Scornicești, Olt, a fost dat dispărut de fiul său. Acesta a plecat din Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde se afla pentru investigații medicale. La o jumătate de oră, fiul său a anunțat Poliția.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că, în data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 17:30, tatăl său, BĂCICĂ FLOREA, în vârstă de 67 de ani, ar fi plecat voluntar de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde se afla pentru investigații, și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,75 metri, greutate – aproximativ 60 de kilograme, păr cărunt, tuns scurt, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare.

La momentul plecării, acesta purta o geacă de culoare neagră, pantaloni lungi, de culoare neagră, pantofi sport de culoare maro, iar pe cap purta o căciulă neagră cu o inscripție albă în zona centrală.”-IPJ Olt

Oricine poate oferi informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului este rugat să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Politica