sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Biciclist lovit de mașină, pe DN64

Un biciclist de 30 ani a fost lovit de o mașină, miercuri seara, pe DN 64, în Strejești, Olt. El a fost dus la spital. Potrivit Poliției, bărbatul consumase alcool.
„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Strejești, județul Olt și un biciclist, respectiv un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din aceeași localitate.
În urma evenimentului rutier, biciclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
Atât conducătorul auto, cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, pentru conducătorul auto rezultatul fiind negativ, iar pentru biciclist a rezultat o concentrație alcoolică de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.”- IPJ Olt.

Politica