vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cei doi jucători de la FCU Craiova rămân în arest

Tribunalul Dolj a considerat nefondate, drept urmare a respins contestațiile formulate de apărătorii celor doi împotriva măsurii de arest preventiv

Andrei Albu și Jesus Eduardo Sperlea, jucători legitimați la FCU Craiova, care au evoluat pentru juniorii și echipa secundă a clubului, au fost arestați pentru 30 de zile, fiind acuzați de comiterea infracțiunii de tâlhărie în noaptea de 16 spre 17 noiembrie. Apărătorii lor au depus contestații împotriva măsurii de arest preventiv, dar Tribunalul Dolj le-a respins, apreciind că acestea sunt nefondate. Drept urmare cercetarea penală va continua cu cei doi fotbaliști închiși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj.  
Cătălin Albu și Jesus Eduardo Sperlea ar fi deposedat de sume de bani, prin amenințare cu acte de violență, trei minori cu vârste între 13 și 15 ani, potrivit Poliției Dolj.

„În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Secției 4 Poliție Craiova, în noaptea de 16/17 noiembrie, i-au identificat pe cei doi tineri bănuiți de comiterea celor trei infracțiuni, respectiv un tânăr de 18 ani, din comuna Oprișor, județul Mehedinți, și un minor de 16 ani, din municipiul Craiova. Cei doi au fost conduși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andrei Cătălin Albu joacă pe poziţia de mijlocaş şi a fost crescut la Academia Hagi. El este fratele mai mic al lui Dragoş Albu, şi el tot mijlocaş, dar la prima echipă a lui FCU Craiova. Jesus Eduardo Sperlea este născut în 2005, joacă mijlocaş şi a fost născut în Valencia, ulterior părinţii lui revenind în ţară.
Clubul oltean nu a dat niciun comunicat în privința celor doi jucători, doar Marcel Pușcaș a dat o declarație pentru ProSport legată de subiect: „Da, este adevărat! Azi am aflat ceea ce s-a întâmplat! Idei de adolescenți, ce să spui… cei de la Poliția Craiova știu mai multe detalii”.

În altă ordine de idei, FCU Craiova va susține un test în compania CS Mioveni, cu porțile închise, vineri, de la ora 13:00. Clubul lui Mititelu a pus deja în vânzare biletele primite de la omologul Rotaru: „Pentru partida care va avea loc pe 3 decembrie, toți cei care au rămas drepți în fața culorilor alb-albastre își vor putea achiziționa de mâine, începând cu ora 13, de la Magazinul Oficial al Clubului, bilete în Peluza Sud, sectorul în care vor fi alocate aproximativ 6.000 locuri, la prețul de 10 RON”.

Politica