Târg de adopții canine la Slatina

Iubitorii de animale din Olt sunt invitați sâmbătă, 3 decembrie, la sediul Adăpostului Sărăcesti, unde Primăria Slatina, prin Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân, va organiza un târg de adopţii canine.

Adăpostul Saracesti este situat pe strada Prunilor, nr.8. Târgul va avea programul între orele 10 – 14, iar în cazul în care în ziua târgului, până la ora 10, timpul este nefavorabil, acesta se anulează urmând a se reprograma.
Acte necesare in vederea adopției conf. art 8 alin 3 din Ordonanța de urgență nr 155/2001
Persoanele fizice pot adopta în următoarele condiții: vârsta peste 18 ani; dovada domiciliului unde va fi îngrijit câinele; copie BI/CI; dovada venit (adeverință salariat/extras cont/talon de pensie).
Adopția de către ONG-uri și alte persoane juridice.
Dovada spațiului de cazare: contract de închiriere sau contract de comodat a spațiului, act proprietate, copie CUI, delegație, ștampilă, autorizația ANSVSA.
OBLIGAȚIILE Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân ÎN VEDEREA ADOPȚIEI: Să sterilizeze și să deparaziteze intern și extern câinele; Să identifice câinele și să centralizeze datele proprietarului; Să înscrie noul proprietar în RECS; Să vaccineze antirabic câinele și să aducă la cunostința proprietarului obligativitatea vaccinarii anuale.
Toate procedurile efectuate de Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân în vederea adopției SUNT GRATUITE: sterilizare, microcipare, deparazitare, vaccin antirabic, carnet de sănătate, introducere in RECS.
Persoanele care nu au cum să facă dovada veniturilor nu pot adopta.

Populare

Recomandări

Macaulay Culkin din „Singur Acasă” a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame

Macaulay Culkin, celebrul actor care a jucat rolul lui...