marți, iunie 18, 2024

Ultima ora

Sport

Olt. Gheorghe Dincă îşi aşteaptă astăzi sentinţa

Judectorii Tribunalului Olt sunt așteptați astăzi să pronunțe, după trei amânări, sentința în dosarul crimelor de la Caracal. Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru omor, trafic de persoane şi alte infracţiuni în cazul dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Dincă riscă 30 ani de închisoare pentru acuzații precum trafic de persoane, viol și omor și profanare de cadavre, după ce avocații familiilor fetelor ucise, cât și procurorul DIICOT au cerut pedeapsa maximă, scrie digi24.ro Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT în ianuarie 2020.

„Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, a anunţat DIICOT, referindu-se la Gheorghe Dincă, cel care a răpit fetele, dar şi la Ştefan Risipiceanu, acuzat că a violat-o pe una dintre ele.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dincă şi Risipiţeanu se află în Penitenciarul Craiova.

Foto: arhivă

Politica