Spitalul Municipal Orșova a primit 8 paturi de ATI

Spitalul Municipal Orșova a primit miercuri, 21 septembrie, 8 paturi de ATI americane Hill-Rom în valoare de 685.000 de lei, bani atrași din fonduri europene.

„Această dotare a Compartimentului de ATI cu paturi de ultimă generație tehnologică, va fi urmată de ultima etapă în privința dotării ATI și anume sosirea a 8 ventilatoare DRAGER germane. Ventilatoarele disponibile de la ATI, adică un număr de 5 bucăți vor merge în dotarea Compartimentului de Primire Urgențe și astfel toate cele 5 paturi din CPU vor avea și aparate de ventilat pentru pacienți.

În luna octombrie a acestui an, Spitalul Municipal Orșova va primi în cadrul aceluiași Proiect European, 3 Roboți Medicali de Dezinfecție în valoare de aproximativ 30.000 euro/buc. (3 dintr-un total de 15 la nivel național), bani europeni nerambursabili. În atașament aveți fotografiile acestor roboți medicali. Acest proiect în valoare de 2,5 milioane euro se va încheia în luna decembrie a acestui an”, a scris managerul Spitalului Municipal din Orșova, Adrian Cican, pe Facebook.

Populare

Recomandări

VIDEO/ Mehedinți. Țigări de 1 milion și jumătate de euro, confiscate de polițiști

Un bărbat de 47 de ani, cu cetățenie bulgară...

Doljeni drogați în trafic

Un tânăr de 24 de ani din Craiova a...

Urmărire ca-n filme! A fost oprit cu 23 de focuri de armă

Un bărbat care a condus băut, a fost oprit...

Beat și fără permis, a întrat cu mașina în gard

Un bărbat de 38 de ani din Poiana Mare,...