Olt. Restricții de circulaţie pe DN 677, în localitățile Slătioara și Piatra-Olt

Astăzi, 13 iulie 2022, începând cu ora 10:00 până la ora 16:00, pe Drumul Județean 677, la kilometrul 51 + 500 metri, în orașul Piatra-Olt, sat Criva de Sus, județul Olt, vor fi efectuate lucrări de consolidare a liniei de cale ferată, în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

Astfel, traficul rutier va fi închis total în zona trecerii la nivel cu calea ferată. Totodată, de la intersecția Drumului Comunal 90 cu Drumul Județean 677, în comuna Slătioara, traficul rutier către Piatra Olt, va fi închis, cu excepția riveranilor.

De asemenea, de la intersecția Drumului Județean 677 cu Drumul Național 64, în orașul Piatra – Olt, traficul rutier către Slătioara va fi închis, cu excepția riveranilor. În această perioadă, polițiștii rutieri recomandă folosirea rutei ocolitoare pe Drumul Național 65 – European 574 și Drumul Național 64, prin comuna Găneasa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorii auto sunt rugați să manifeste răbdare și prudență în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar!

Populare

Recomandări

Vântul puternic face pagube în Severin. Pompierii sunt în alertă

Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu...

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, finanţări în valoare de 1 milion de lei

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu a câștigat finanţări...

Video/Încătușați după ce au furat 200 de litri de motorină

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20...