joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Bărbați prinși băuți la volan

Un bărbat de 40 de ani, din Craiova, șii unul de 37 de ani, din comuna Piscu Vechi, au fost prinși de polițiști sub influența alcoolului, la volan. Ambii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 12 iulie a.c., ora 22.30, polițiști din cadrul Secției nr.4 Poliție Craiova au depistat un bărbat de 40 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Toamnei, din municipiul Craiova.

Întrucât bărbatul prezenta halena alcoolică, a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot în cursul zilei de 12 iulie a.c., ora 16:00, polițiști din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au depistat un bărbat de 37 de ani, din comuna Piscu Vechi, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 55 A, între localitățile Piscu Vechi și Poiana Mare.

Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, potrivit IPJ Dolj.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

Politica