joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat a mers 400 de km pe jos pentru a-și limpezi mintea după o ceartă cu soția

Un echipaj de politie din Italia a oprit un barbat care a parcurs o distanta de aproape 400 de kilometri, mergand pe jos timp de peste o saptamana, pentru a-si limpezi mintea dupa o disputa cu sotia lui, informeaza DPA, potrivit ziare.com.

Italianul a fost oprit la primele ore ale zilei de luni de o masina a politiei aflata in patrulare in apropiere de Fano, in centrul Italiei. Barbatul era obosit si infrigurat, a precizat pentru DPA Antonio Squanci, un oficial din cadrul fortelor de ordine italiene. Barbatul le-a spus politistilor ca a plecat din locuinta sa, aflata in provincia Como, din nordul Italiei, pe 22 noiembrie, si a luat trenul spre Milano. De acolo, a mers pe jos, incercand sa ajunga in provincia Apulia, din sudul Italiei, a precizat Antonio Squanci.

Localitatea Fano, acolo unde a fost oprit de politisti, se afla la 379 de kilometri distanta de gara centrala din Milano. Potrivit Google Maps, parcurgerea pe jos a acestei distante implica o durata de 79 de ore, fara opriri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politistii l-au dus pe barbat la un hotel, dupa care i-au telefonat sotiei acestuia, care a venit sa-l duca inapoi acasa pe protagonistul acestui incident insolit. Antonio Squanci a infirmat informatiile aparute in presa potrivit carora barbatul ar fi fost totodata amendat pentru incalcarea unei restrictii nationale de circulatie impuse din cauza pandemiei de coronavirus, valabila de la ora 22:00 pana la ora 05:00. ,,Analizam situatia, dar momentan, nu a fost emisa nicio amenda”, a mai spus acesta.

Politica