duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Elon Musk vrea să scape de toate proprietățile pe care le deține!

Elon Musk a decis să renunţe la toate proprietăţile imobiliare şi să devină, practic, „homeless”. El are proprietați de 100 de milioane de dolari și întâmpină dificultăți în vânzarea lor. Pentru ultima casă vândută, el l-a împrumutat pe cumpărător cu banii necesari achiziției.  

Ultima casă pe care a vândut-o fondatorul Tesla este o proprietate în Bel Air, care a aparţinut actorului Gene Wilder și  pentru care plătise 6,75 de milioane de dolari. Proprietatea este compusă dintr-un teren de 3.000 de metri pătraţi, o casă cu cinci dormitoare şi cinci băi, de 250 de metri pătraţi, plus o căsuţă de oaspeţi.

Cumpărătorul este chiar nepotul lui Gene Wilder, care a plătit 7 milioane de dolari. Numai că, neavând bani, el a împrumutat chiar de la Elon Musk 6,7 milioane de dolari, ca să cumpere casa, scrie Mediafax, citează Digi24.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Profitul lui Musk a fost zero, diferenţa până la 7 milioane fiind taxe şi comisioane. Averea imobiliară a lui Musk se ridica acum câteva luni la 100 de milioane de dolari. A vândut de 36 de milioane şi mai are 64 până să-şi atingă obiectivul. Cea mai profitabilă afacere imobiliară pentru Musk a fost vânzarea unui conac de 29 de milioane de dolari, pentru care plătise, în 2012, 17 milioane.

Elon Musk a decis în primăvara acestui an să-și vândă toate propritețile imobiliare. Cred că proprietăţile te trag înapoi, sunt un vector de atac. Ţi se spune, hei, miliardarule, ai toate lucrurile astea. Dar dacă scap de ele, ce mai ai de zis? În ultimii ani, miliardar a devenit un termen peiorativ, ca şi cum ar fi un lucru rău, ceea ce nu e cazul de cele mai multe ori”, a declarat el.

spot_img
spot_img

Politica